20ft container huren of kopen

vermeer

Een 20ft container is de meest gebruikte maat container. Dat is ook niet zo vreemd, want deze containers bieden veel opslagcapaciteit en kun je gemakkelijk in- en uitladen. Daarbij is de huurprijs van een 20ft container niet veel hoger dan de huurprijs van een 10ft container. In dit artikel vertellen we je meer over het huren of kopen van een 20ft container.

Opslag en vervoer

20ft container

Een 20ft container is perfect voor het opslaan en vervoeren van goederen. Dit soort containers zijn gemaakt van stevig materiaal en beschermen je goederen dus tegen slechte weersomstandigheden. Ook worden ze veel gebruikt voor transport via de zee, waardoor ze gemakkelijk in een schip op elkaar te stapelen zijn. Verder kunnen sommige 20ft containers ook worden gebruikt voor vliegtuigtransport.

Magazijn of kantoor

Je kunt een 20ft container niet alleen voor standaard opslag en vervoer gebruiken, maar je kunt het ook gebruiken als magazijn of kantoor. De containers kunnen hiervoor specifiek worden ingericht. Zo worden magazijncontainers voorzien van stellingen en kan hierin ook verlichting worden aangebracht. Indien de container moet worden ingericht als kantoor, worden er een loopdeur, zijramen, een kachel en ventilatie in geplaatst. Daarnaast zijn dit soort containers uiteraard ook voorzien van verlichtingen en hier kunnen ook stellingen in worden aangebracht.

Container

Waar huur of koop je een 20ft container?

Een 20ft container kun je huren bij een specialistisch bedrijf in de buurt, maar je kunt hiervoor vaak bij online shops terecht. Let er wel op dat de container CSC-gecertificeerd is, zodat je zeker weet dat de container van goede kwaliteit en betrouwbaar is. Ook is het aan te raden om de recensies over het verhuurbedrijf te controleren. Zo kom je erachter of ze een goede service leveren.