Barista op locatie

Wil je een barista op locatie inhuren voor heerlijke koffie op jouw speciale gelegenheid? Bij Bar Company ben je aan het juiste adres.

De meest geschikte barista’s voor jou!

Een barista is een vakman die gespecialiseerd is in het maken van de perfecte kop koffie. Daarnaast kan onze barista jou en je gasten ook alles vertellen over de techniek van de espressomachine en de totstandkoming van de perfecte espresso.
Bar Company beschikt over een team van 20 ervaren en enthousiaste barista’s. De barista’s zorgen ervoor dat je gasten koffie gaan ‘beleven’ en maken alle soorten koffies en melkkoffies persoonlijk.
De barista’s schenken in alle melkkoffies de leukste vormpjes. Je kunt bij ons ook kiezen voor een koffie printer. Hiermee kan je zelfs het melkschuim van de koffie personaliseren met je eigen logo, plaatje of tekst.

Barista met mobiele koffiebar

Onze barista’s kunnen op locatie ingehuurd worden met of zonder mobiele koffiebar en met of zonder espressomachine. We hebben diverse stijlen en formaten mobiele koffiebars en ze zijn allemaal te personaliseren.
Daarnaast beschikken wij over de beste San Remo-koffiemolens en espressomachines, waardoor we in combinatie met een van onze barista’s jouw evenement gegarandeerd kunnen voorzien van heerlijke koffie.
Wil jij een barista op locatie inhuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie met Bar Company.