Wij hebben de productie van ons bedrijf de afgelopen jaren flink opgevoerd omdat wij het belangrijk vonden dat wij konden zorgen dat wij meer omzet zouden draaien. Wij hebben toen ook gezien dat wij moesten zorgen dat wij ons enkel en alleen op de productie zouden storten want dit is nog altijd onze core business. Wij hebben daarom besloten om met een goed verpakkingsbedrijf te gaan werken om te zorgen dat wij onze goederen goed konden laten verpakken. WIj konden namelijk niet meer geld gaan investeren in onze verpakkingsafdeling en dus ben ik gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik een goed verpakkingsbedrijf wilde vinden dat ons goed kon ondersteunen. Wij wilden met een ervaren verpakkingsbedrijf werken en ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site van Flexwerf.nl kon gaan. Dit is namelijk een verpakkingsbedrijf in Nederland dat echt heel veel ervaring heeft en om die reden wilde ik dus graag een keer met deze mensen in contact treden om te horen hoe zij mij van dienst konden zijn. Ik heb toen met een medewerker overlegd over de mogelijkheden en ik ben heel blij dat ik deze mensen benaderd heb. Ik heb namelijk uitgebreid uitgelegd wat onze plannen waren en waarom wij het verpakken aan een verpakkingsbedrijf wilden overdragen. Wij kregen te horen dat dit bedrijf meerdere van dergelijke casu had en dat zij volkomen begrepen dat wij het verpakken wilden uitbesteden. Dit verpakkingsbedrijf had er ook alles aan gedaan om te zorgen dat voor hen het verpakken goed en soepel verliep waardoor zij ook grote hoeveelheden goederen aan konden. Voor ons was dit allemaal heel goed om te horen en wij wisten daarom ook zeker dat wij graag met dit verpakkingsbedrijf wilden werken. Mocht u dus ook een verpakkingsbedrijf zoeken waar u echt goed mee kunt samenwerken, dan raad ik u aan om even naar de site van Flexwerf.nl te surfen omdat u zult zien dat deze mensen u als geen ander van dienst kunnen zijn.

Dit verpakkingsbedrijf levert iedere keer weer topservice

Wij werken nu al een tijdje samen met dit verpakkingsbedrijf en ik kan u zeggen dat ik niet had gedacht dat wij zo soepel met deze mensen konden werken. Wij merken dat deze mensen het werk echt heel goed zien en dat scheelt ons heel veel werk. Wij hadden achteraf heel veel eerder een verpakkingsbedrijf moeten inschakelen.

Wilt u ook met deze specialisten samenwerken?

De reden dat ik in de pen ben geklommen om even wat meer over dit bedrijf te schrijven, is omdat ik denk dat:

  • Dit bedrijf ons echt heel goed geholpen heeft en nog zal helpen in de toekomst
  • Wij hier voor een hele goede prijs zaken kunnen doen
  • Wij merken dat onze goederen heel vakkundig verpakt worden

Om al deze redenen leek het mij goed om ook anderen even te laten weten dat dit bedrijf echt de moeite van het benaderen waard is. U zult merken dat deze mensen er alles aan doen om vakwerk te leveren en dat alles zonder dat zij de kosten heel erg omhoog zullen laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *