De leukste dagen van het jaar

Kerstpakket

Voor veel mensen zijn de feestdagen in December de leukste en gezelligste tijd van het jaar. De kerstboom staat weer in huis, en het is weer tijd op het werk voor het kerstpakket. Ieder jaar ben je benieuwd wat er nu weer in het pakket zal zitten, wordt het weer een themapakket of misschien wel een pakket speciaal voor mannen of vrouwen. Het drankpakket van vorig jaar was erg goed aangeslagen bij medewerkers, iedereen was er uiterst tevreden mee en heeft ervan genoten. 

Kerstpakket

Populaire kerstgeschenken

Een kerstpakket bestaat in de meeste gevallen uit eten en drinken, al is dit in de loop der jaren ook zeker veranderd. Maar wat dacht je ervan als bedrijf om je medewerkers een relaxpakket te geven in de vorm van een Rituals kerstpakket? Deze pakketten zijn bijzonder populair, en terecht want de kwaliteit van de pakketten is bijzonder hoog. Laat je medewerkers of relaties ook kennismaken met de Oosterse wijze van rust en reinheid, maar ook je lichaam komt heerlijk in balans en dat voel je.

Kerstpakket

Laat iemand zelf kiezen

Soms zit je met zo een groot aantal verschillende medewerkers dat het bijna niet te doen om iedereen tevreden te stellen. Je kunt natuurlijk ook de medewerkers zelf hun eigen pakket samen laten stellen, op deze manier heb je altijd een tevreden werknemer. Een feestelijke webshop is het decor van de artikelen die beschikbaar zijn om gekozen te worden, een kerstgroet en compleet opgemaakt in de stijl van je bedrijf. Voor een bepaald bedrag kunnen de medewerkers producten, belevenissen, goede doelen of geschenken kiezen geheel naar eigen keus.