Freelance factoring

Freelance factoringFreelance factoring is iets waar ik een jaar geleden nog niet van het bestaan af wist, maar inmiddels gebruik ik het erg graag. Samen met mijn heb ik een eigen onderneming waarbij we zelfgemaakte meubels verkopen. Dit is allemaal begonnen als een hobby, maar al snel groeide het uit tot een winstgevende onderneming. Dat is natuurlijk heel erg leuk, maar daardoor kregen we ook te maken met meer administratie. Wij vonden dit allebei niet leuk om te doen, dus daarom zijn we al snel gaan zoeken naar een manier om hier minder tijd aan kwijt te zijn.

Freelance factoring is super makkelijk

Freelance factoring

Toen wij online terecht kwamen op een site over freelance factoring sprak ons dat direct aan. We wisten eigenlijk niet eens dat het bestond tot we hierover lazen. Finqle is een bedrijf dat deze dienst aanbied en waarbij wij zelf een goed gevoel hadden. Dit kwam voornamelijk door de goede recensies die wij over hen lazen en de vele kennis die zij hebben op dit gebied. Toen wij eenmaal gebruik zijn gaan maken van deze dienst was het nog makkelijker dan wij hadden verwacht. Je kunt hierbij namelijk gewoon online een rekening indienen en daarna zorgen zij dat jij het geld binnen 24 uur op je rekening hebt.

Heel inzichtelijk

Naast dat freelance factoring handig in gebruik is, heb je ook altijd inzicht in de stand van zaken. Zo kun je precies zien welke klanten er nog moeten betalen en welke dit al hebben gedaan. Dit vind ik zelf fijn om te weten, want mocht zo zijn dat iemand langdurig rekeningen open heeft staan, dan wil ik daar toch iets van zeggen. Mocht jij zelf freelancer of ondernemer zijn, dan kan ik je het gebruik hiervan echt aanraden. Op deze manier houd jij zelf meer tijd over voor leukere klusjes!