Als je in Nederland op vakantie wilt en behoefte hebt om de stadse omgeving vol beton te ontvluchten, dan is het natuurlijk een uitstekend idee om een groene vakantie te boeken in het hart van Twente. Als het ergens groen is, dan is het wel in Twente. Je kunt dan ook heel goed een groene vakantie boeken in dit gebied en zo de batterij weer even helemaal opladen. Het is vaak voor veel mensen ook echt even nodig om een groene omgeving op te zoeken vol met heidevelden, bossen, wilde dieren en fluitende vogels. De drukte in een stad kan je op een gegeven moment beginnen op te breken. Ook als je in een rustig dorp woont, dan kan de fletse saaiheid op den duur iets worden dat je tegenstaat. Wat dat betreft is het dan ook een goed idee om af en toe even de natuur op te zoeken. Het beton van een stad en het constante lawaai, zijn zaken die geen positieve impact hebben op de geest. Als je vanuit zo’n omgeving naar Hotel ‘t kruisselt gaat midden in Twente, dan ervaar je echt hoe groot het contrast is tussen stad en natuur. Maar het is uiteraard niet genoeg om zonder meer de natuur op te zoeken. Je kunt ook een vers aangelegd bosje in de buurt bezoeken of naar een park gaan, maar dat is niet echt een groene vakantie te noemen. Als je tijdens mooi weer naar een plantsoen in de stad gaat, dan is het geen rust en stilte dat je zult aantreffen. Elk plekje in het gras is dan bezet. Als je echt een groene vakantie wilt, dan is het verstandig om bijvoorbeeld naar een groen gebied als Twente te gaan. Eenmaal in de bossen kom je her en der vast nog wel mensen tegen. Het is niet zo uitgestrekt als de natuur in Noorwegen bijvoorbeeld. Maar desalniettemin kun je heerlijk genieten van de rust en de stilte. Je hoeft je ook niet te vervelen. De overgang van een druk bestaan naar helemaal niets doen, is vaak net een brug te ver. Maar je kunt tijdens je groene vakantie vanuit Hotel ‘t kruisselt verschillende fiets- en wandeltochten ondernemen. Tevens is er een golfbaan in de buurt, dus je kunt ook prima even een balletje slaan. Na de activiteit van je keuze, kun je op het terras bij het hotel heerlijk ontspannen met een hapje en/of een drankje. De grote trek stil je in het restaurant waar je heerlijk kunt dineren en aan de bar kun je voor het slapen gaan nog even een gezellig slaapmutsje halen.

Kijk op de site en ontdek jouw ideale groene vakantie

Je kunt via de site van kruisselt.nl alvast kijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot een groene vakantie in Twente. Je kunt bij dit hotel in ieder geval verschillende leuke arrangementen boeken, zodat je optimaal kunt genieten van je vakantie. 

Kijk voor meer informatie op de website van kruisselt.nl

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden tijdens je groene vakantie, dan kun je terecht op de website. Hier vind je onder andere informatie over: 

  • De hotelkamers
  • De arrangementen
  • De golfbaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *