Toen wij onlangs merkten dat wij lekkage hadden, hebben wij gelijk actie ondernomen. Wij willen namelijk niet dat wij in een woning wonen waar het water door het plafond naar beneden komt en dus hebben wij gekeken wat wij konden doen om de schade te herstellen. Wij hebben de ladder gepakt en wij zijn op het dak gaan kijken en wij hebben toen gezien dat wij achter nieuwe epdm aan moesten gaan. Wij hebben namelijk gezien dat een deel van de oude dakbedekking niet meer goed was en dus wisten wij gelijk wat wij moesten gaan doen. Wij moesten gaan kijken of wij ergens goede epdm konden vinden omdat wij wisten dat dit materiaal alles was wat wij nodig hadden. Wanneer je namelijk met goede epdm gaat werken, weet je zeker dat je met een goed resultaat eindigt. Het voordeel van epdm is ook dat je het zelf aan kunt brengen. Wij hebben namelijk al eerder met epdm gewerkt op ons dak en wij wilden daarom graag weer met epdm aan de slag omdat wij gemerkt hadden dat wij dit een heel fijn materiaal vonden. Wij zijn gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer wij goede epdm wilden kopen en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site EPDMxl.nl konden gaan. Deze site is voor heel veel mensen het juiste adres om hun epdm in te slaan en wij zijn daarom ook met veel interesse door het ruime aanbod van deze site gegaan. Wij vonden het heel prettig om te zien dat wij hier voor een goede prijs epdm konden kopen en ik kan u zeggen dat wij ook niet lang hoefden na te denken over de vraag of wij hier een aankoop wilden doen of niet. Wij hadden gelijk in de gaten dat wij hier goed geholpen zouden worden en dus hebben wij onze bestelling meteen doorgegeven. Wij kregen te horen dat wij onze epdm snel geleverd zouden krijgen en daar bleek ook geen woord aan gelogen te zijn.

Wij konden onze epdm eenvoudig aanbrengen

Wij zijn blij dat wij onze epdm goed ontvangen hebben en wij zijn het toen ook al heel snel gaan aanbrengen. Wij wilden namelijk graag zorgen dat ons dak voor de winter weer goed zou zijn omdat je niet wilt dat je in de winter met veel lekkages komt te zitten. Ik ben blij dat wij voor dit bedrijf gekozen hebben omdat wij hier voor een heel goede prijs geholpen zijn en wij konden ook nog even bellen toen wij nog advies nodig hadden over het aanbrengen van dit materiaal.

Wij hebben weer een waterdicht dak

Ons dak is inmiddels klaar en wij hebben geen last meer van lekkage. Kortom:

  • Wij zijn heel goed door deze mensen geholpen
  • Wij konden heel goed uit de voeten met dit materiaal
  • Wij zijn blij dat wij voor een goede prijs geslaagd zijn

Mocht u ook met dit materiaal willen gaan werken, dan kunt u altijd even op de site EPDMxl.nl kijken. U zult zien dat u hier heel veel mogelijkheden aangeboden krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *