Het re-integratietraject van Rondom Werk

logo_rondomwerk

Mijn vader is sinds een aantal jaar een trotse eigenaar van zijn eigen bedrijf. Hij heeft in de  loop van de jaren een erg hechte band met zijn werknemers opgebouwd. Een van zijn werknemer kon echter niet meer goed meekomen met het werk dat er verricht moest worden en daarom ging ik ook samen met het op het internet op zoek naar een bedrijf dat een goed re-integratietraject aanbiedt. 

Een erg informatieve website 

Toen we op het internet zoek gingen naar een bedrijf dat een goed re-integratietraject aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven bij ons in de buurt dat dit aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Rondom Werk ons het meeste aan. De website is namelijk erg goed en zeer overzichtelijk. Ook bevat de website erg veel informatiemedia ons erg aansprak. Na het lezen van de informatie besloot mijn vader om contact met het bedrijf op te nemen om kennis te maken. 

Vitaalteam

Zeer tevreden over het re-integratietraject

tijdens het kennismakingsgesprek heeft het bedrijf alles wat zij te bieden hebben aan mijn vader uitgelegd. Na het gesprek besloot mijn vader daarom ook om dit bedrijf in te huren om een  andere baan voor zijn werknemer te vinden. Nadat zijn werknemer een aantal gesprekken had gehad met het bedrijf hadden zij al een nieuwe baan voor hem gevonden waar hij het nu erg naar zijn zin heeft. Daarom is mijn vader ook super erg tevreden over rondom Werk.