KH-Metals voor de actuele koper prijs

Logo-KH-Metals

Wilt u wat geld verdienen voor al dat overtollige oud metaal wat u nog ergens heeft liggen, zoals koper of brons? Dan is KH-metals het bedrijf die u daar mee kunt helpen. KH-Metals weet precies wat de actuele prijzen zijn van metalen zoals de brons prijs of de koper prijs. Oftewel als u uw oud metaal inlevert bij KH-metals krijgt u er een redelijke en eerlijke prijs voor, zodat u van het extra geld kan genieten en KH-Metals dit metaal op de juiste manier kan recyclen en doorverkopen. Zo maakt het niet uit hoeveel metaal u inlevert, dit kan allemaal worden opgehaald door de schrootcontainers van KH-Metals. Deze kunnen bijna altijd gratis gebracht worden en kunnen weer opgehaald worden door een belletje, en dan is binnen 24 uur de container weg en vervangen als dat nodig was.

Mijn ervaring met KH-Metals.

Mijn ervaring met KH-Metals was zeer positief. Zo heb ik gemakkelijk kunnen bellen naar het bedrijf en binnen 24 uur stonden ze voor bij mij op de stoep om het oude metaal op te halen. Na opruiming te hebben gesproken over het bedrag wat ik zou krijgen waren ze ook weer snel weg, waardoor ik niet lang met de rotzooi stond te kijken.

oud-aluminium-prijs

Contact met KH-Metals.

Wilt u ook gebruik maken van de diensten van KH-Metals? Mooi, want u kunt dit bedrijf op vele mogelijk manieren bereiken. Zo kunt u bellen naar het nummer +31 (0) 10 415 2815, kunt u mailen naar het mailadres info@kh-metals.nl. Of kunt u de site bezoeken voor meer informatie over het bedrijf zelf en over waar het pand zelf ligt, zodat u persoonlijk een bezoekje kan brengen.