online marketing bureau Eindhoven

online marketing bureau Eindhoven Een goed online marketing bureau Eindhoven is Websitepromotor. Zij doen voor mij al ongeveer 2 jaar werkzaamheden en ik ben hier ongelofelijk tevreden over. De eerste keer dat ik met hen in contact kwam was dit voor het optimaliseren van mijn SEO. Op heel veel belangrijke termen had ik toen een hele lage rank, waardoor ik vaak pas op de tweede of zelfs derde pagina te staan kwam. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, want daar kijken gewoon een stuk minder mensen. Wist je namelijk dat 95% van de mensen niet doorklikt naar de tweede pagina? Dat zijn heel veel potentiële kopers die ik daardoor mis liep.

Een fijn online marketing bureau Eindhoven

online marketing bureau Eindhoven

Het fijne aan dit online marketing bureau Eindhoven vind ik vooral dat zikj heel erg transparant werken. Ik weet namelijk altijd waar zij op dat moment voor mij mee bezig zijn en daardoor voelt het mijn geld ook zeker waard. Daarnaast staan zij ook open voor vragen vanuit mij en daardoor leer ik zelf ook regelmatig dingen bij over bijvoorbeeld advertising. Dit is namelijk ook een dienst die ik tegenwoordig bij hen afneem, want daardoor vergroot ik mijn zichtbaarheid online nog verder. Ik merk daarnaast ook echt dat ik steeds vaker bezoekers krijgen die een aankoop doen. Dat betekent dat ik rank op termen die relevant zijn voor degene die zoekt, want daardoor klikken zij ook door naar mijn webshop.

Een hele grote groei

Mede dankzij dit online marketing bureau Eindhoven maakt mijn onderneming een ongelofelijk groei door. Ik heb inmiddels al twee extra mensen aangenomen, omdat ik in mijn eentje het werk niet meer aankon. Over een tijdje gaan wij naar een ander pand toe waar ik dan nog meer mensen aan ga nemen. Ik kan het iedereen aanraden om hier eens over na te denken, want het betaalt zich op de lange termijn altijd terug!