Straalverbinding nodig

logo

Heeft uw bedrijf een vernieuwing nodig op het ict gebied? Dan is HostedXL degene die u zoekt. Dit bedrijf is gespecialiseerd in vele dingen op het ict gebied die uw bedrijf op vele manieren profijt kan geven. Het maken van netwerken is een van de diensten die geleverd wordt door HostedXL. Van glasvezelnetwerken tot straalverbindingen, van allerlei soorten netwerken kunnen gemaakt worden zodat u op de juiste manier van het snelste internet kan genieten. Maar er worden niet alleen maar netwerken aangelegd door HostedXL. Zo biedt dit bedrijf vele cloud diensten aan. Zoals het aanmaken van een cloud voor u of uw bedrijf en het onderhouden daarvan. Ook bepaalde backup systemen opzetten voor al uw onderdelen van de cloud en deze onderhouden is wat er veel wordt gedaan in dit bedrijf.

Mijn ervaring met HostedXL.

Mijn ervaring met HostedXL is uitstekend. De dienst die ze hebben geleverd is zeer goed. Zo heb ik een nieuw bedrijfsnetwerk laten leggen in de vorm van straalverbinding door dit bedrijf en dat is nauwkeurig en op een zeer professionele manier gebeurt, waardoor ik op elke plaats in het pand de beste verbinding heb. Verder is het personeel zeer vriendelijk en weten ze goed hoe ze alles duidelijk moeten uitleggen aan personen die geen verstand hebben van wat er nou eigenlijk gebeurd.

telefonie oplossingen

Contact met HostedXL.

Bent u geïnteresseerd in HostedXL en wilt u contact opnemen met dit bedrijf? Contact leggen met HostedXL is namelijk gemakkelijk om te doen. Zo kunt u gemakkelijk de klantenservice op de website van HostedXL bereiken. Zo vindt u ook meer informatie op de website en het adres naar het bedrijf. U kunt nog bellen naar het nummer 0186 744 022 of een mailtje sturen naar info@hostedxl.nl.